Afdrukken

Omgeving

De woning ligt in het recreatiepark Bad Hoophuizen (Hulshorst, Veluwe), direct aan het Veluwemeer. Dankzij zijn unieke ligging biedt het park een scala aan mogelijkheden voor een unieke vakantie. Het park ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet en dankzij de unieke ligging aan het Veluwemeer, een paradijs voor de liefhebbers van watersport.

Naast de aantrekkingskracht van dit park door zijn ligging aan het Veluwemeer, heeft het park ook erg veel te bieden op cultureel gebied. Leuke bezienswaardigheden zijn onder andere de 125 jaar oude Korenmolen "De Duif" en de prachtige eeuwenoude kastelen in de omgeving. Ook Harderwijk is zeker een bezoek waard. De stad heeft een gezellige binnenstad vol historie, sfeervolle pleinen, terrassen en voortreffelijke restaurants. Voor de liefhebbers van attractieparken bent u ook op de juiste locatie. Het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi Holland in Biddinghuizen bevinden zich om de hoek! De omgeving van het park biedt alles voor een gezellig dagje weg met het hele gezin of even lekker met z'n tweetjes.

De Veluwe, het thuis voor DroomPark Bad Hoophuizen, behoort tot één van Nederlands meest uitgestrekte natuurgebieden. Hierin ligt ook het Nationaal Park de Hoge Veluwe. U kunt hier prachtige wilde dieren treffen in hun natuurlijke leefomgeving, zoals edelherten, reeën, wilde zwijnen en moeflons. Het park is onder andere bekend om de zeldzame dier- en plantsoorten, die thuishoren in het heide- en stuifzandlandschap. Het afwisselende landschap maakt elke bezoek tot een nieuwe bijzondere beleving.
Of bezoek de zandverstuiving van Hulshorst, op een steenworp afstand van Hierden/Hulshorst.

Tevens biedt de omgeving ook tal van prachtige wandel- en fietsroutes: Nunspeet is een prachtige omgeving om al fietsend of wandelend te ontdekken. Zo is de hele Veluwe voorzien van fietsknooppunten die ook door Nunspeet voeren en zijn er diverse wandelroutes uitgezet.

Adresgegevens

  • Varelseweg 211,8077 BR Hulshorst

Contactgegevens

  • 06 21 86 53 96 | 036 5222750
  • info@vakantiewoningveluwemeer.nl

Volg ons